На 1 вересня всі першокласники "ЛНР" отримають щоденники з терористичною символікою

На щоденниках, з якими першокласники будуть навчатися, "обов'язково буде атрибутика: прапор, гімн і герб" "ЛНР", - повідомили окупанти.

Першокласникам "ЛНР" видадуть щоденники з терористичною символікою. Фото: varta.kharkov.ua.

Першокласники на окупованій бойовиками "ЛНР" Луганщині у вересні отримають щоденники з символікою "республіки". Про це повідомляє терористичне видання, передають Патріоти України.

Заяву такого змісту зробила «міністр освіти і науки» Валентина Ткаченко.

"З відповідною заявкою звернулися до ватажка бойовиків "ЛНР" Ігоря Плотницького, і він уже ухвалив "документ". На щоденниках, з якими першокласники прийдуть в школу, "обов'язково буде атрибутика: прапор, гімн і герб" "ЛНР", - повідомили окупанти.

Нагадаємо, що першокласників окупованої Луганщини навчають за букварями з портретом Плотницького.

Коли до України прийде справжнє потепління: Синоптикиня назвала дату

вівторок, 14 травень 2024, 18:37

В Україні потеплішає вже від четверга, 16 травня. Завтра, 15 травня, в Україні вдень температура повітря буде становити 13-16°. Заморозки відступлять. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. "Від 16-го травня стовпчики термометрів поступово дряп...

Не так, як раніше: Тимочко вказав на нюанси в мобілізації з 18 травня і обов'язки органів місцевого самоврядування

вівторок, 14 травень 2024, 18:30

Завдання нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня, полягає не лише у мобілізації людей, але й у мобілізації всіх ресурсів країни для ефективного підсилення обороноздатності. Згідно з новим законодавством, органи місцевого самовряду...