На блокпосту у Костянтинівці сталася нова сутичка "блокадників" з правоохоронцями (фото)

Правоохоронці під час інциденту стріляли у повітря.​

На цьому фрагменті відео правоохоронець стріляє у повітря. Фото:скріншот

У Костянтинівці на Донеччині сталися сутички на блокпосту за участю представників блокади Донбасу. До місця розташування блокадників, які прямували до редуту 16 батальйону, прибули правоохоронці. Про це розповів керівник Штабу блокади Сергій Акимович, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Акимович стверджує, що правоохоронці відмовились надавати документи та представлятись. "Вони (правоохоронці - ред.) відкрили вогонь по наших хлопцях. На щастя, ніхто не постраждав і ніхто не був затриманий", — сказав керівник Штабу.

Відповідне повідомлення та відео, яке ілюструє стрілянину у повітря, Штаб блокади оприлюднив на сторінці у Facebook. Однак за декілька хвилин пост був видалений.

Акимович заявив, що "пост був видалений через помилку в описі. Там не військові 16 батальйону, а редут 16 батальйону". У свою чергу глава поліції Донеччини та заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін відмовився коментувати цю інформацію. Пізніше у Штабі блокади повідомили про відновлення роботи редуту "16 добровольчого батальйону".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...