У Єревані сталися криваві заворушення

Протестувальники виступають проти висунення колишнього президента країни на посаду прем'єр-міністра.

Сутички у Єревані. Фото:Радіо Свобода

У столиці Вірменії - Єревані - неспокійно. У результаті зіткнення протестуючих проти висунення кандидатури Сержа Саргсяна на пост прем'єра країни демонстрантів і поліції у центрі Єревана госпіталізовано 46 людей, з них – шестеро поліцейських. Про це повідомляє прес-служба міністерства охорони здоров'я Вірменії, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"У демонстрантів в основному поверхневі поранення нижніх кінцівок. Також одному з поліцейських перерізали вени, зараз його прооперували. Наразі нікому небезпека не загрожує," – зазначили в МОЗ.

Варто нагадати, що у понеділок, 16 квітня, в Єревані розпочались масові сутички. Учасники акції, які виступають проти можливого призначення на посаду прем'єр-міністра Вірменії екс-президента Сержа Саргсяна увірвалися в будівлю університету.

Лідер протестного руху заявив, що кінцева мета акції протесту – дійти до будівлі парламенту.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...