Росія підвищила ціну на газ для Вірменії

До 1 січня російська сторона постачала Вірменії газ за ціною $150 за 1 тис. м³.

Вірменії доведеться більше платити за газ. Ілюстрація: соцмережі.

31 грудня в Москві глава "Газпрому" Олексій Міллер і виконувач обов'язків віце-прем'єра Вірменії Мгер Григорян підписали угоду про постачання газу. Про це повідомила прес-служба "Газпрому", передають Патріоти України.

"Згідно з підписаною додатковою угодою до контракту між ТОВ "Газпром експорт" і ЗАТ "Газпром Вірменія", що визначає ціну постачань газу до Вірменії у 2019 році, ціна російського газу на кордоні Грузії і Вірменії з 1 січня 2019 року становитиме $165 за 1 тис. м³", – ідеться в повідомленні.

Як зазначає "Радио Азатутюн", до 1 січня російська сторона постачала Вірменії газ за ціною $150 за 1 тис. м³. У такий спосіб Росія підвищила ціну на $15 за 1 тис. м³. 31 грудня в.о. прем'єр-міністра Вірменії Нікол Пашинян повідомив у Facebook, що, незважаючи на підвищення ціни на газ на кордоні, тарифи для вірменських споживачів не зміняться.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...