Росіяни вбили місцеву жінку: В Єревані протестували з вимогою вивести військову базу РФ з Вірменії

Учасники акції тримали в руках плакат "Російська армія, геть з країни", переконуючи, що російська військова база є "загрозою для безпеки громадян Вірменії".

Акція протесту в Єревані. Фото: аrmіуа.az.

У столиці Вірменії Єревані активісти сьогодні, 25 грудня, влаштували акцію під посольством Російської Федерації (РФ) з вимогою вивести російську військову базу з вірменського міста Ґюмрі, повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, близько 20 активістів під російським посольством вимагали вивести 102-гу російську військову базу, яка дислокується в Ґюмрі, через убивство місцевої мешканки Джульєтти Гукасян.

Зазначимо, 57-річна жінка померла в лікарні після побиття, у вбивстві підозрюють військового із 102-ї військової бази РФ. Учасники акції тримали в руках плакат "Російська армія, геть з країни", переконуючи, що російська військова база є "загрозою для безпеки громадян Вірменії".

Наблизитися до будівлі самого посольства мітингувальникам не дозволила поліція. До учасників з посольства ніхто не вийшов. Після закінчення акції тих, хто вимагав вивести російську базу, до посольства прийшли близько 20 людей з плакатами "Ні антиросійським провокаціям у Вірменії" та "Навіки з Росією".

Джерело: РБК-Україна

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...