На Чернігівщині чоловік кинув гранату у натовп, є постраждалі (фото)

В сільському клубі невідомі молодчики влаштували бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою

Фото: ГУ НП у Чернігівській області

У Бобровицькому районі Чернігівської області поліція затримала молодого чоловіка, який біля місцевого клубу кинув у натовп гранату. Відвідувачі закладу отримали осколкові поранення, що не загрожують їх життю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ НП області.

Десь о четвертій ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що в клуб одного з сіл приїхали невідомі молодчики і влаштували бійку із застосуванням ножа і вибухового пристрою. На місці події прогримів вибух.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Бобровицького відділення поліції, Головного управління Нацполіціі і вибухотехніки. Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотири людини, один з яких (житель Києва) доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

За словами потерпілого, тілесні ушкодження він отримав у клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду. Після цього на порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, прогримів вибух. Осколкові поранення отримали три людини, які доставлені до Бобровицької районної лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль "Шкода Октавія".

На місці події вибухотехніки зібрали і направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спусковий скоби і ніж. У той же день поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу він поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, порушено кримінальні виробництва за статтями «замах на вбивство», «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» і «хуліганство». Поліція проводить подальше розслідування.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...