На Чернігівщині вандали викрали пам'ятник Марку Бернесу

Бронзовий пам'ятник відомому співаку, уродженцю Ніжина, невідомі могли викрасти, щоб здати на металобрухт.

Пам'ятник Марку Бернесу. Фото: Фейсбук.

У Ніжині Чернігівської області невідомі вкрали пам’ятник співаку Марку Бернесу. Скульптуру винесли із Графського парку. Про це пише на своїй сторінці у Facebook народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, передають Патріоти України.

“Хто не знає, Бернес народився у Ніжині, і у 2011 році, до сторіччя від його народження, коштами Олег Ляшко та Юрія Коптєва був відкритий пам’ятник великому артисту.

А минулої ночі – його вкрали, ймовірно, на метал”, – написав політик.

“Звертаюсь до правоохоронних органів з вимогою активізувати всі зусилля, щоб знайти пам’ятник якнайоперативніше – поки його не знищили – і повернути на своє місце.

Зловмисників – покарати з максимальною суворістю”, – закликав парламентар.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...