На честь річниці визволення Краматорська Джамала дає безкоштовний концерт у цьому місті

Сьогодні в центрі Краматорська відбуватимуться святкові заходи.

Джамала. Фото: liveuamap.comУкраїнська співачка кримськотатарського походження Джамала, яка перемогла у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2016", 5 липня дасть безкоштовний концерт в Краматорську, повідомляють Патріоти України про інформацію, що надали в прес-службі співачки.

Концерт приурочений до другої річниці визволення міста від бойовиків. «Виступ відбудеться на площі Миру. Початок о 20.00. Вхід вільний", – йдеться в повідомленні.
Представниця України, співачка з Криму Джамала перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", фінал якого відбувся у столиці Швеції Стокгольмі у ніч на 15 травня. За правилами конкурсу, Україна буде приймати "Євробачення" наступного року.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...