На чому і попався: У Києві командир роти поліції вкрав $11 тис.

Працівника поліції підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення. Крім того, прийнято рішення про звільнення з лав поліції чотирьох співробітників, двоє з яких - керівники.

У Києві командир роти поліції попався на крадіжці $ 11 тис. Фото: Прес-служба Нацполіціі.

У Києві за викрадення 11 тисяч доларів затримали командира роти патрульної поліції. Про це повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначається, 14 березня до керівництва Національної поліції України від співробітників патрульної поліції надійшла інформація про факт зловживання службовим становищем.

"Зокрема, мова йшла про протиправне заволодіння під час виїзду на місце події коштами в іноземній валюті на загальну суму близько 11 тисяч доларів США. Перевірку цієї інформації було доручено Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Командира роти поліції затримали. Його дії задокументували. У нього вилучили 11 тисяч доларів. Тепер працівника поліції підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення. Крім того, прийнято рішення про звільнення з лав поліції чотирьох співробітників, двоє з яких - керівники.


На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...