На Донбасі підірвався автобус, є загиблі та поранені

Водій мікроавтобуса, ймовірно, виїхав на ґрунтову дорогу, після чого прогримів вибух.
КПП "Оленівка". Фото: Українські новини.

На контрольному пункті в'їзду-виїзду Оленівка на Донбасі (Волноваський район Донецької області) в суботу, 23 лютого, підірвався цивільний автобус. Про це повідомляє Telegram-канал "Inside Donetsk", передають Патріоти України.

У результаті надзвичайної події, ймовірно, одна людина загинула, ще мінімум двоє постраждали. За попередніми даними, це сталося при перетині нейтральної зони з України в "ДНР". Водій мікроавтобуса, ймовірно, виїхав на ґрунтову дорогу, після чого прогримів вибух.

Точна кількість постраждалих поки невідома. За деякими даними поранено двох, за іншими — трьох осіб. "Представництво ДНР у СЦКК" передає, що НП сталася о 14:00 в буферній зоні з автомобілем, в якому знаходилися три людини. Один чоловік загинув, двоє жінок поранені.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...