На Донбасі терористи застосовували танки (відео)

Загалом протягом дня було зафіксовано 27 ворожих обстрілів.

Бойовики посилили потужність обстрілів. Фото: соцмережі

13 листопада на Донбасі російсько-окупаційні війська інтенсивно обстрілювали українські позиції. Зокрема були застосовані міномети та гранатомети. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Протягом дня було зафіксовано 27 ворожих обстрілів. На Луганському напрямку окупанти застосували проти ЗСУ міномети. Тут вони обстріляли урочище Костомарове, Кримське, а проти захисників Новоолександрівки і Сокільників були використані гранатомети та стрілецька зброя. По Кримському бойовики вели вогонь з танку.

На Маріупольському напрямку обстрілів зазнали Широкине, Водяне, Новотроїцьке, Талаківка та Павлопіль. Тут окупанти вели вогонь з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, поблизу Павлополя були зафіксовані постріли ворожого снайпера. На Донецькому під обстрілами опинилася Авдіївка. По ній противник вдарив з міномету.

Нагадаємо, незаконні збройні формування наростили кількість обстрілів 12 – 13 листопада майже вдвічі в порівнянні з попередньою добою. 64 рази вони порушували тишу на трьох напрямках, використовуючи при цьому й важку артилерію.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...