На Донеччині син убив матір, намагаючись відібрати квартиру

П'яний нелюд бив жінку ногами, доки вона не померла.

Найближчими роками вбивця матері житлом буде забезпечений. Ілюстрація: Zaxid.net.

Жахливий випадок стався в місті Бахмут Донецької області - перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння син убив свою матір, намагаючись відібрати у неї квартиру. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на сайт Нацполіції.

"Вчора, 10 грудня, до чергової частини Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що вони, прибувши за викликом, констатували насильницьку смерть 60-річної місцевої жительки, - сказано в повідомленні. - Працівники поліції, які прибули на місце події, опитали 41-річного сина потерпілої і з'ясували, що саме він подзвонив у "швидку". Однак останній стверджував, що "швидку" він викликав для надання матері медичної допомоги, якій раптово стало зле. Після проведення необхідних оперативних і слідчих заходів було встановлено, що син приховує правду від правоохоронців".

Поліція з'ясувала, що в суботу між родичами, які вживали алкоголь, відбулася сварка. Її причиною стала жага чоловіка отримати від матері право власності на квартиру, в якій якраз і відбувся конфлікт. Намагаючись переконати матір, зловмисник руками завдав їй кілька ударів в обличчя. Жінка впала. Син добив її ногами, коли вона вже була непритомною, завдаючи ударів по різним частинам тулуба.

Залишивши безпорадну на підлозі, чоловік самостійно продовжив застілля. Через деякий час, помітивши погіршення стану здоров'я жертви, підозрюваний звернувся за допомогою до фахівців.

Судово-медична експертиза засвідчила, що причиною смерті стали тілесні ушкодження у вигляді тупої травми голови, набряку мозку та крововиливу в оболонки мозку.

Зараз відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років. До речі, він вдруге постане перед законом за скоєння навмисного вбивства.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...