На Донеччині прикордонники затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався втекти на окуповану територію

Чоловіка зупинили біля селища Тарамчук. Він ішов в обхід блокпостів у напрямку Березового Донецької області.

Ілюстрація:Експрес-онлайнСпівробітники Державної прикордонної служби України затримали у Донецькій області підозрюваного у вбивстві жителя Запорізької області, який намагався втекти на окуповану територію. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України у Facebook, зазначають Патріоти України.

"9 травня 45-річний мешканець Запорізької області спільно зі своєю кумою та знайомим разом вживали алкоголь. Під час побутової сварки чоловік наніс потерпілому чисельні колото-різані рани. На ранок, помітивши, що поранений помер, нападник разом із родичкою втекли. Доїхавши до Харкова, втікачі дізналися, що їх розшукує поліція, тому жінка злякалася та вирішила повернутися додому", – розповіли у поліції.

Зазначають, що підозрюваний поїхав на автобусі в Курахове, а звідти пішки планував потрапити на окуповану територію. Прикордонники затримали чоловіка біля селища Тарамчук. Він ішов в обхід блокпостів у напрямку Березового Донецької області.

Чоловіка передадуть правоохоронцям із Запорізької області. Кримінальне провадження проти нього відкрили за 1 ч. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...