На Донеччині затримали юнака, який приєднався до лав путінських "гібридів", коли був ще школярем (відео)

Підліток у 2014 році, під впливом проросійської пропаганди та обіцянок отримання матеріальної вигоди, добровільно приєднався до бойовиків “ДНР”.

Підліток добровільно став бойовиком. Фото: соцмережі.

На Донеччині затримано громадянина України, який у 15 років приєднався до лав контрольованих Росією бойовиків і патрулював вулиці міста Часів Яр з автоматом. Про це повідомляється на сторінці Операції Об’єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

“У серпні 2018 року співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України зі складу Об’єднаних сил у взаємодії з працівниками Бахмутського відділу Національної поліції України в числі інших викрили та затримали учасника незаконного збройного формування “ДНР”, якому на момент вчинення злочину було лише 15 років”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, силовики встановили, що юнак з Донеччини у 2014 році, під впливом проросійської пропаганди та обіцянок отримання матеріальної вигоди, добровільно приєднався до бойовиків “ДНР”.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...