На допомогу героям: Полтавські бібліотекарі плетуть маскувальні костюми для бійців АТО

Зараз жінки доплітають четверту кікімору.

Плетіння маскувальних костюмів. Фото: ЖЖ

В соціальних мережах пройшов заклик допомогти плести маскувальні сітки для українських снайперів для розвідників, працівники обласної бібліотеки відгукнулися та прийшли на допомогу, повідомляють Патріоти України.

Співробітники Полтавської обласної бібліотеки імені Котляревського говорять, що почали займатися плетінням відносно недавно, проте зараз у них в роботі уже четверта кікімора (снайперський і розвідницький костюм).

За словами жінок, 20 хвилин на перерву вони можуть виділити, і встигають виконувати прямі обов'язки та плести костюми. Сітки бувають різних видів, наприклад, кіка зверху обшита стрічками з натуральної, обов'язково білої тканини, для маскування взимку.

Попередньо для бібліотекарів майстер-клас з виготовлення кікімор провели волонтери Полтавського батальйону небайдужих. До них постійно звертаються бійці за допомогою, замовляють в основному маскувальні сітки, костюми, теплі речі. Загалом волонтери передали у зону АТО більше ста кікімор.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...