"На д...пі живого місця немає": Епічні подробиці поранення Захарченка

Виявилося, що "курмаршала" випадково підстрелили "свої".
Захарченко знову зганьбився. Фото: соцмережі.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко отримав вогнепальне поранення від своїх же терористів під Горлівкою. Як повідомила військовослужбовець Збройних сил України Вікторія Руденко на своїй сторінці в Facebook, інцидент стався більше двох тижнів тому, передають Патріоти України.

Тоді один з терористів "завинив" на передовій, через що по нього приїхали дві машини "правоохоронців ДНР", щоб заарештувати. Однак він разом зі своїм товаришем чинив опір, в результаті чого загинуло четверо людей і ще троє отримали поранення.

"Так ось, як виявилося, в одній з машин був сам курячий генерал Захарченко... А наркомани, які не здалися без бою, викрали з "потоку" партію наркоти і грошей, тому він і приїхав, щоб особисто бути присутнім при поверненні втраченого. Але отримав від своїх же макак кулю в зад і був вивезений до Московії", - написала Руденко.

Вона повідомила, що Захарченко вже прооперували і він повернувся в Донецьк на милицях. "Живучий курячих справ майстер, але на дупі вже немає живого місця", - додала військовослужбовець.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...