На двох шахтах в Донецькій області відбулися обвали, є жертви, - поліція

У Вугледарі на шахті "Південнодонбаська №1" і в Торецьку на шахті "Північна" тривають гірничо-рятувальні пошукові роботи.

У Донецькій області на двох шахтах сталися обвали породи. Фото: podrobnosti.ua.

У Вугледарі на шахті "Південнодонбаська №1" і в Торецьку на шахті "Північна" стався обвал породи. Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Донецькій області, в результаті того, що сталося в Вугледарі одна людина загинула, в Торецьку двоє госпіталізовані і ще один гірник перебуває під завалом. Про подію повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомлення про аварію на державному підприємстві "Торецкуголь" надійшло в Торецьке відділення Бахмутського відділу поліції вночі 12 квітня. Диспетчер ДП "Торецкуголь" повідомив, що на дев'ятому уступі ділянки №95 шахти "Північна" стався обвал перекриття породи. На нічну зміну в шахту вийшли п'ятнадцять чоловік, троє з них працювали на вказаній ділянці. Двоє гірників були госпіталізовані в Центральну міську лікарню Торецька. Одна людина опинилася під завалом.

Решта гірників самостійно вийшли на поверхню. Гірничо-рятувальні пошукові роботи тривають.

Друга аварія сталася ввечері того ж дня в Вугледарі на ділянці шахти "Південнодонбаська №1". В результаті обвалу породи загинув гірник. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група відділу поліції в повному складі.

Як повідомила прес-секретар Управління Національної поліції в Донецькій області Наталя Шиман, постраждалим надана необхідна медична допомога, їх життю нічого не загрожує.

Попередньо події кваліфіковані за частиною 1 і 2 статті 272 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, які спричинили тяжкі наслідки.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...