На фоні гарбузів та кажанів: Напередодні Гелловіна у Білому домі президент Трамп з дружиною роздаватимуть відвідувачам солодощі та цукерки

Однак у прес-службі президента США зазначили, що в разі поганої погоди захід можуть скасувати.

На Гелловін у Білому домі відвідувачів чекає цікава розважальна програма. Фото:Голос Америки

30 жовтня 2017 року Білий дім відкриє Південну галявину для відвідувачів на честь святкування Гелловіна. Про це йдеться в повідомленні прес-служби адміністрації президента США, передають Патріоти України.

Із 16.00 до 19.00 галявина буде відкритою для школярів та їхніх батьків із більше ніж 20 шкіл штатів Меріленд, Вірджинія й округу Колумбія, а також сімей військовослужбовців та представників громадських організацій.

До свята Південний портик Білого дому прикрасять павутинням, фігурками кажанів і гарбузами з профілями попередніх президентів США. Також у повітрі буде штучний туман, а дерева всю ніч будуть освітлювати різними кольорами.

Президент США Дональд Трамп і перша леді Меланія Трамп будуть роздавати гостям солодощі та цукерки, приготовані кондитерами Білого дому. У повідомленні зазначили, що в разі поганої погоди захід можуть скасувати.

Гелловін, він же переддень Дня всіх святих, – кельтське свято, його відзначають у ніч із 31 жовтня на 1 листопада. Ті, хто його святкує, вбираються в костюми і маски усілякої нечистої сили.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...