На Івано-Франківщині чоловік загинув рятуючи потопаючих у Дністрі дітей

Чоловік, виштовхуючи дітей з глибини, передав їх дружині, проте сам, пірнувши під воду, більше не випливав.

Дністер. Фото: Вікіпедія.

У селі Михальче Городенківського району Івано-Франківської області чоловік потонув у Дністрі, рятуючи трьох дітей. Про це повідомило в четвер, 14 червня, управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, передають Патріоти України.

«13 червня о 17:15 Надійшло повідомлення про те, що в р. Дністер поблизу с. Михальче Городенківського району, втопився громадянин 1987 р.н., житель Івано-Франківська», – йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, троє дітей стали тонути у Дністрі, подружжя кинулося на порятунок. Чоловік, виштовхуючи дітей з глибини, передав їх дружині, проте сам, пірнувши під воду, більше не випливав. Жінка самостійно витягнула дітей на берег, їхній стан задовільний.

Водолази поки що не знайшли тіла чоловіка. Пошуки мали поновити вранці у четвер, додали рятувальники.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...