На Івано-Франківщині дитину загиблого бійця АТО жорстоко побили за козачий чуб (фото)

Винуватець брехав і викручувався - його батьки червоніли. Але найстрашніше - він не може пояснити свою агресію.

Бідолашного хлопчика побили через зачіску. Фото: Фейсбук.

На Івано-Франківщині сина загиблого воїна АТО побили через козацьку зачіску "оселедець". Інцидент відбувся в школі №4 м. Коломия. Як написала мама постраждалої дитини Лілія Чепіль на своїй сторінці в Facebook, її сина, учня четвертого класу, побив семикласник, передають Патріоти України.

"Ось так сьогодні (17 вересня. - Ред.) учень школи №4, Влад Гаврилко, побив мого сина, учня 4-го класу. Просто тому, що йому не сподобалася зачіска "чуб". Звідки така ненависть? Булінг - нова біда, яка підстерігає наших дітей", - написала Лілія.

У коментарях до посту жінка зазначила, що ні її дитина, ні вона сама не збираються відповідати на силу силою. Замість цього вони подали заяву в поліцію і викликали батьків хулігана в школу. "Зустрілися з батьками кривдника у директора в школі. На жаль, Влад брехав і викручувався - батьки червоніли. Але найстрашніше - він не може пояснити свою агресію. Він просто так побив мого сина - хотів бути крутим. Це його слова", - поділилася мама потерпілого.


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...