На Харківщині педагог з інтернату намагалася продати дитину

За 10 тисяч доларів США жінка хотіла продати 13-річного вихованця.

Вчителька хотіла продати хлопчика за 10 тисяч доларів. Фото: соцмережі

Прокуратура Харківської області спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області та працівниками карного розшуку викрили педагога однієї з шкіл-інтернатів, яка хотіла продати дитину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, передають Патріоти України.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб, наразі встановлено, що жінка за 10 тисяч доларів США намагалася продати 13-річного вихованця. Наразі зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Педагогу повідомлено про підозру за ч.3 ст. 149 КК України (торгівля людьми або здійснення іншої незаконної угоди, вчиненої щодо малолітнього). Першочергові слідчі дії тривають.

Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні. Максимальна санкція статті передбачає 15 років позбавлення волі.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...