На Харківщині поліцейському за умисне вбивство загрожує довічне позбавлення волі

Четверо зловмисників, які до смерті забили чоловіка, знаходяться під вартою без права внесення застави

Трагедія сталася під час святкування випускного доньки. Фото: "Депо"

Сержанту патрульної служби та ще трьом мешканцям Куп'янська, яких підозрюють в умисному вбивстві, за клопотанням прокуратури суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.


Трагедія сталася наприкінці червня. У нічному клубі компанія (в ній був і співробітник поліції) на вихідних святкувала день народження одного з присутніх братів-підприємців.

За сусіднім столиком випускний доньки відзначали дві подружні пари. Десь опівночі п'яна компанія з поліцейським стали провокувати конфлікт, ображаючи цих людей.

Один з ображених вийшов на вулицю, і четверо зловмисників почали бити його по голові і тулубу. Його другу та дружину теж побили. Чоловіка забрали до лікарні, і, не приходячи до тями, через 4 дні він помер.

Судити фігурантів будуть за ч.2 ст.115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб) ККУ. Максимальне покарання, яке їм загрожує, - довічне позбавлення волі.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...