На Харківщині поліція виявила тіло депутата райради з вогнепальним пораненням

Біля тіла загиблого, на березі ставка знайшли рушницю.

Ілюстрація:ar.volyn.uaУ Харківській області виявили тіло 45-річного чоловіка з вогнепальним пораненням. Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, інформація про подію надійшла до Красноградського відділ поліції сьогодні, 4 жовтня, близько 11:00, передають Патріоти України.

За відомостями поліції, в село Лукашівка виїхала слідчо-оперативна група і експерти. Встановлено, що тіло загиблого знаходилося біля ставка, поруч зі сторожкою. Біля нього виявлено рушницю. Загиблий - 45-річний чоловік, житель цього ж села.

Співробітники поліції встановлюють всі обставини події, проводять збір речових доказів, опитують мешканців села. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Разом з тим, джерело в правоохоронних органах Харківщини повідомило виданню УНІАН, що загиблий - депутат Красноградської райради. Чоловік до 2015 року був керівником підсобного господарства "Україна ФГ" на державному газодобувному підприємстві.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...