На Кіровоградщині засуджений здійснив зухвалу втечу із СІЗО

У втікача вже п'ять судимостей, але за два дні після злочину його досі не оголошено в розшук

Фото: "Фейсбук"

З Кіровоградського СІЗО у місті Кропивницьке втік засуджений. Про це написав екс-керівник Пенітенціарної служби України Сергій Старенький на своїй сторінці у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.

"З Кіровоградського СІЗО втік засуджений Тичков. Вже два дні як шукають, зразу не доповідали. Найцікавіше те, що засуджений не простий.
Саме він у 2013 році намагався втекти з ВК-49 Кіровоградської області на гелікоптері!!!! Тоді тільки диво допомогло його затримати - гелікоптер сів вже в зоні, Тичков вже був у ньому, і тільки ввагання пілота дозволили іх затримати. Тичков має 5 судимостей, дуже небезпечний, активно схильний до втечі. Йому повинна була приділятися максимальна увага і контроль.

А Кіровоградські "дєятєлі" навіть досі не знають як він втік, два дні чухались. Та той Тичков вже в Криму давно, він має там сталі соціальні зв'язки. А розшук оголошено не було.

Чому ж таке стало можливо?
А все тому, що ніхто не робить належних висновків з тих подій, які відбуваються. Три місяці тому вирішили не звертати увагу на бунти та непокори в колоніях? Вирішили зробити вигляд, що все добре?
Не буде добре!
Це службова недбалість, і не тільки в прапорщика на посту. В першу чергу це недбалість керівників області та Пенітенціарної служби та Мінюсту.

Гнати вас треба поганою мітлою, шановні "фахівці реформатори", - йдеться у повідомленні.

В Естонії заявили про зменшення кількості біженців з України: Стала відома причина

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:58

В Естонії фіксується зменшення кількості біженців з України, які приїхали до цієї балтійської країни через широкомасштабну військову агресію з боку РФ. . За даними естонського відомства, така ситуація фіксується за останні шість місяців. Так, з початку...

Українцям відмовляють у єВідновленні: Як діяти власникам зруйнованого житла

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:40

Понад 400 українських сімей, чию нерухомість було знищено внаслідок повномасштабної російської агресії, отримали відмову за програмою єВідновлення. Вона не змогли отримати компенсацію, оскільки не внесли необхідні дані житла до Державного реєстру прав....