На конкурсі "Слов'янський базар" переміг українець з Луганська (фото, відео)

Влад Ситник - український співак, виконавець класичної і популярної музики, соліст Луганської обласної філармонії. Він також є фіналістом вокального українського шоу "Голос Країни".

Переможцем "Слов'янського базару" став українець Влад Ситник. Фото: Інтер.Соліст Луганської обласної філармонії, 26-річний Влад Ситник став лауреатом I премії міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську". Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу, передають Патріоти України.

Українець набрав однакову кількість балів із представником із Білорусі Єгором Шаранковим. Саме тому, в цьому році гран-прі вирішили не присуджувати.

Проте, за результатами голосування членів журі, більшістю голосів було ухвалено рішення про перевагу конкурсанта від України. Владу Ситнику вручили диплом, спеціальний приз "Ліра" і 15 тис. доларів США. Лауреатом II премії став Єгор Шаранков із Білорусі.

Переможця привітала українська продюсерка Олена Мозгова.

Влад Ситник - український співак, виконавець класичної і популярної музики. Він також є фіналістом вокального українського шоу "Голос Країни".


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...