На кордонах України обладнано понад 250 км протитанкових ровів

У цьому році роботи планується завершити в межах Харківської та Луганської областей

Кордон України. Фото: 24tv.ua

У рамках інженерно-технічного облаштування держкордону України на рахунки Держприкордонслужби з початку року надійшли 120 млн грн з 200 млн грн, передбачених бюджетом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу прикордонного відомства.

"У цьому році, згідно з планом, роботи планується завершити в межах Харківської та Луганської областей. Для цих цілей бюджетом передбачено 200 млн грн, з яких 120 млн грн вже надійшли на рахунки Держприкордонслужби", – повідомили прикордонники.

Минулого року роботи з облаштування держкордону проводилися в межах Чернігівської та Харківської областей. На це було виділено 400 млн грн, всі кошти освоєні в повному обсязі і за призначенням, зазначили в Держприкордонслужбі.

"Всього за виділені кошти протягом 2015-2016 років було обладнано понад 250 км протитанкових ровів, 40 км контрольно-слідової смуги, більше 110 км рокадних доріг і 75 км захисної огорожі, встановлені спостережні вежі. Крім того, облаштовано опорні пункти для особового складу і захисні споруди для пасажирів у пунктах пропуску, закуплені технічні засоби, розгорнуті системи відео-технічного контролю та ураження і багато іншого. Також придбано чотири рухомих бойових модуля "Тритон", – йдеться у повідомленні ДПСУ. Зараз ведуться роботи по підвищенню рівня технічної складової охорони кордону.

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...