На Київщині невідомі підірвали магазин (фото, відео, 18+)

Інцидент стався в місті Березань - невідомий кинув за прилавок вибуховий предмет.

На Київщині підірвали магазин. Фото: НП.

У місті Березань, що на Київщині, в магазин зайшов невідомий і кинув за прилавок вибуховий предмет. В результаті чого в приміщенні магазину сталася пожежа. Про це повідомляє поліція області, повідомляють Патріоти України .

На місце події прибули правоохоронці, пожежники, медики і вибухотехніки. З магазину і сусідніх будинків евакуювали людей.

На щастя загиблих немає. Двом продавцям магазину, які постраждали від вибуху, надано медичну допомогу.

Поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився п’яний 27-річний місцевий житель. Він не зміг пояснити, чому кинув вибухівку.

Пожежу ліквідували. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції і експерти, які встановлюють походження вибухового пристрою.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) і 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У відео присутня ненормативна лексика!

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...