На Київщині жорстоко зарізали учасника АТО, поліція розшукує злочинця

Вбивці загрожує до 15 років в'язниці.

Ілюстрація:styler.rbc.ua

У Кагарлику Київської області чоловік зарізав 33-річного учасника АТО. Про це повідомила прес-служба обласного управління поліції на сторінці в Facebook і офіційному сайті, передають Патріоти України.

Інцидент стався вночі між рідними братами і компанією молодих людей. Нападник ножем завдав поранення братам, старший з яких виявився учасником АТО.

Чоловіків доставили в лікарню, проте 33-річний екс-боєць, який отримав проникаючі ножові поранення грудної клітини та черевної порожнини, помер на операційному столі.

У той же час 31-річний брат загиблого отримав тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудей.

Поліція розшукує злочинця. За вказаним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує до 15 років в'язниці.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...