На Луганщині поліція викрила борделі, які тримали місцеві озброєні пенсіонери (фото, відео)

За годину сексуальних послуг сутенери брали з клієнтів 500 гривень, з яких половину суми забирали собі.

Поліція викрила сутенерів у Лисичанську. Фото: прес-центр поліції

Українські поліцейські припинили діяльність двох борделів в Лисичанську Луганської області. Про це повідомили в прес-службі поліції, передають Патріоти України.

"Під час санкціонованого обшуку в будинку за місцем проживання 66-річного жителя м. Лисичанська поліцейські задокументували факти сутенерства. Попередньо встановлено, що чоловік разом з 56-річною жінкою організували надання дівчатами за грошову винагороду сексуальних послуг відвідувачам сауни, яка знаходиться у дворі підозрюваного. Крім того, в будинку господаря поліцейські виявили і вилучили незареєстровану гладкоствольну рушницю "ІЖ" і пістолет "Zoraki", який перероблений під бойовий", - сказано в повідомленні.

Пізніше поліцейські викрили ще один "бордель-дім", де також надавалися всім бажаючим сексуальні послуги. Сутенером в цьому борделі була 48-річна мешканка Лисичанська. Під час обшуку поліцейські виявили і вилучили три мобільні телефони, грошові кошти і зошит з нотатками про відвідувачів-любителів "полунички". За годину сексуальних послуг сутенери брали з клієнтів 500 гривень, з яких половину суми забирали собі.

Підозрюваних затримали в порядку ст. 208 КПК України. Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 2 ст. 303 "Створення або утримання місць розпусти і звідництво". Після проведення експертиз буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження за статтею 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...