На Манхеттені з'явилася піраміда: Унікальна споруда займає цілий квартал (фото)

У будівлі висотою 137 метрів (32 поверхи) облаштовано 709 квартир, торгові майданчики, салони краси, тренажерні зали, кінотеатри, а також всередині - справжній міні-Central Park.

Via 57 West - житловий комплекс у формі піраміди. Фото: novate.ru.

На березі річки Гудзон в Нью-Йорку з'явився оригінальний хмарочос. Одні порівнюють будову з пірамідою, а інші - з корабельним вітрилом. Житловий комплекс став новою визначною пам'яткою Манхеттена. За площею він займає цілий квартал. Про це розповідають Патріоти України і далі цитують статтю з сайту Нескучные новости:

Датская архитектурная фирма Bjarke Ingels Group (BIG) почти окончила работу над необычным жилым комплексом под названием Via 57 West. За необычный дизайн здание прозвали «courtscraper» («court» – двор, «skyscraper» – небоскреб), т. к. в его основе лежит гибридный тип проектирования (элементы европейского дома с внутренним двором и нью-йоркской высотки).

Разработкой внутреннего двора занималась фирма Starr Whitehouse, специализирующаяся на ландшафтном дизайне. По проекту двор напоминает уменьшенную копию Центрального парка (Central Park). Дизайнеры высадили 80 деревьев и 47 видов местных растений внутри «пирамиды» на площади 2000 кв. метров. Попасть в мини-парк могут только жильцы Via 57 West.

Максимальная высота здания составляет 137 метров (32 этажа). Внутри него обустроено 709 квартир. Каждые из апартаментов имеют свои террасы и балконы. Нижние этажи заняты торговыми площадями, кинотеатрами, салонами красоты, тренажерными залами и прочей инфраструктурой.


Внутренний декор позиционируется как «scandimerican» (что в переводе означает «американо-скандинавский»). Этот стиль обусловлен дубовыми полами, белой плиткой в ванных комнатах, и большими эркерами, открывающими вид на реку.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...