На мітингу під НБУ було 1200 осіб, - ОБСЄ

70% протестувальників були жінками похилого віку

Мітинг під НБУ. Фото: УніанУ звіті місії ОБСЄ за 14 листопада, оприлюдненій у вівторок, йдеться про "проплаченість мітингу під НБУ". В ОБСЄ зазначили, що на мітингу були присутні близько 1200 осіб (70% з яких - жінки похилого віку). Про це повідомляють Патріоти України.

"2 демонстранта окремо повідомили СММ, що їм буде виплачена сума, еквівалента близько 10 доларів (приблизно 260 гривень) за участь у демонстрації", - сказано в ньому. Чи ці "демонстранти" дійсно мали відношення до мітингу, чи спеціально були там присутніми для розповсюдження такої "інформації", невідомо. Інші мітингувальники зазначають, що це не "справжні демонстранти", а люи, які хочуть виставити акцію "проплаченою".

Протестувальники тимчасово перекрили вулицю перед будівлею банку. Співробітники СММ були зупинені людьми, які стверджували, що вони є "групою швидкого реагування" партії "За життя".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...