На міжнародному турнірі у Польщі серед юніорів перемогу здобула 14-річна українська фігуристка (фото)

Українка більше, ніж на 20 балів обійшла свою найближчу суперницю з Франції.

Анастасія Архипова. Фото:Федерація фігурного катання України

14-річна українська фігуристка Анастасія Архипова здобула перемогу на міжнародному турнірі Mentor Torun Cup, який проходить у польському місті Торунь. Про це повідомляє Федерація фігурного катання України, зазначають Патріоти України.

У змаганнях одиночок-юніорок вона показала загальний результат 144.35 балів. При цьому українка більше, ніж на 20 балів обійшла свою найближчу суперницю - француженку Леа Серна, якій програвала після короткої програми 0,79 бала.

Як наголошується, в нинішньому сезоні Анастасія Архипова посіла друге місце на міжнародних змаганнях Tallinn Trophy, а також перемогла в чемпіонаті України серед дорослих та в чемпіонаті України серед юніорів в жіночому одиночному катанні. Сезон 2017/2018 став для неї дебютним на юніорському рівні.

Турнір Mentor Torun Cup вдало розпочала також і українська танцювальна пара Марія Голубцова/Кирило Білобров. Вони піднялися на другу сходинку п'єдесталу пошани після завершення змагань танцювальних дуетів в категорії "юніори". Успішний виступ учнів Марії Тумановської-Чайки як в короткій, так і в довільній програмах забезпечило їм високі суддівські оцінки - загальна сума балів становить 129.97.

Також другими були Голубцова / Білобров в довільній програмі: фігуристи отримали 74.27 бала, причому, оцінка за компоненти - 38.20 стала для цієї пари найвищою в сезоні.

Що таке реєстр "Оберіг", які дані про військовозобов’язаних туди вносять і хто матиме доступ - роз'яснення

вівторок, 30 квітень 2024, 5:58

В Україні працює реєстр "Оберіг", який має на меті вести військовий облік в електронному режимі. Система збирає інформацію про військовозобов'язаних включно з контактними, персональними даними, зокрема про сімейний стан, освіту, батьків і не тільки, пе...

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...