На Москві нова істерія: "Хорвати завжди були зрадниками слов'янського світу", - член Ради федерації РФ

Франц Клінцевич звинуватив Домагоя Віду у "свідомій провокації".

Домагой Віда. Фото: Рейтерс.

Член російської Ради Федерації Франц Клінцевич висловив свою думку про захисника збірної Хорватії Домагоя Виду, який після перемоги над Росією передав привіт українським уболівальникам і сказав: «Слава Україні», передають Патріоти України.

«Це був виклик, це була провокація, і ця провокація була заготовлена. Йому не 15 років, він доросла людина, він все це знає і розуміє. Він пішов на цю провокацію навмисне. І зауважте, за весь час чемпіонату нічого такого не було - ніхто, крім хорватів, собі такого не дозволяв. Тільки хорвати.

Тішуся з того, що ніколи не вболівав за хорватів, тому що вони завжди були зрадниками нашого слов'янського світу. І я абсолютно чітко переконаний, що необхідно всіма дипломатичними і політичними методами вимагати відповіді за цю провокацію. Не треба роздувати, але вимагати відповіді потрібно обов'язково», - сказав російський політик.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...