На Миколаївщині маньяк жорстоко вбив матір 5 дітей (відео)

Поліція під час обшуку будинку 48-річного вбивці знайшла холодну зброю та книжки про злочини.

На Миколаївщині нелюд вбив багатодітну матір. Ілюстрація: GOROD.cn.ua.

На Миколаївщині загадково зникла багатодітна мати-одиначка. 37-річна Марина Золотушко пішла з дому у справах і більше не повернулася. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Про зникнення жінки люди дізналися від п'ятьох дітей, які ходили селом і кликали маму. Старшому з них 19, найменшому 1,5 року. Тиждень разом з поліцією мешканці шукали жінку усюди, аж доки не виявили людину, котра останньою спілкувалася зі зниклою – місцевого мешканця, який твердив, що взагалі не знає Марини. Саме це поліцейських і насторожило, тож вони вирішили оглянути двір цього чоловіка, знайшли ділянку з м'якою землею і там виявили жіноче тіло.

Матір підозрюваного каже, що того вечора була у хаті, а син у дворі. В те, що він міг вбити сусідку, вона не вірить. "Може, хто другий зробив, а на нього звернули", - каже Ганна Барановська, хоча й визнає, що її син поводився дивно. Люди кажуть, що підозрюваний був відлюдькуватим, у свої 48 жив за рахунок батьків і збиткувався над ними – бив і погрожував порізати на шматки.

В оселі чоловіка поліція знайшла холодну зброю і літературу про злочини. За словами сина загиблої Сергія Золотушка, там були тесаки, кастети, булави та якісь книжки про магію. Чоловік у поліції зізнався у вбивстві та пояснив, що не стримався, коли Марина образила його – почав її бити, і від травм жінка померла. Правоохоронці вважають, що підозрюваний може бути психічно хворим. Якщо його визнають осудним, чоловікові загрожує довічне увязнення.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...