На Миколаївщині жінка побила доньку та маленького онука лопатою

Дивом доньці вдалося втекти від божевільної матері.

Лопата. Фото: Прикарпаття online

У Миколаївській області 40-річну жінку затримали за "виховання" доньки і малолітнього онука лопатою. Нещасний випадок стався 8 січня: 20-річна мешканка села Піски не на жарт посварилася з матір'ю. Конфлікт переріс у бійку, повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

Старша жінка на момент розбірок перебувала у стані алкогольного сп'яніння і не придумала нічого кращого, ніж "виховати" доньку лопатою. При цьому на руках у дівчини був 10-місячний син. На крики немовляти горе-бабуся уваги не звертала і продовжувала бити родичів садовим інструментом.

Дивом доньці вдалося втекти від божевільної матері. Вона сховалася у сусідів, які викликали правоохоронців. Дівчину і дитину госпіталізували з тяжкими травмами голови. А п'яну матір затримали патрульні поліцейські. Проти неї порушили кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство). Їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...