На наступний день після урочистого запуску у Львові новий трамвай потрапив у ДТП (фото)

Близько 7:30 ранку 18 листопада трамвай зіткнувся з авто.

Фото:facebookУ Львові новий трамвай "Електрон" потрапив в свою першу ДТП на наступний день після урочистого запуску, який супроводжувався масовою молитвою. Відповідні фото опублікував в Facebook на сторінці "Варта1" користувач Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

Згідно з відео, опублікованому на YouTube-каналі "Варіанти Львів", 17 листопада в мікрорайоні Сихів на церемонії запуску пройшла урочиста молитва за трамвай, в якій взяв участь мер Львова Андрій Садовий.

Як зазначив Зінкевич в своєму дописі, трамвай потрапив у ДТП 18 листопада близько 7:30 ранку, коли зіткнувся з автомобілем. Інформація про постраждалих відсутня.

Інцидент викликав жваву реакцію з боку користувачів, які з сарказмом прокоментували подію.

"Карма якась", - написав Igor Strumeljak.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...