Українські трамваї підкорюють Єгипет (відео)

Вироблений для Єгипту трамвай тестували на мережі трамвайних маршрутів у Дніпрі, починаючи з літа минулого року.

Трамвай К1Е6 виробництва "Татра-Юг" під час випробування у Дніпрі. Фото: Фейсбук.

Компанія “Татра-Юг” відправила свій перший трамвайний вагон, який було виготовлено для Єгипту. Вагон вже прибув до Олександрії, де і буде експлуатуватися. Загалом в Олександрію має бути поставлено 15 трамваїв, виготовлених у Дніпрі, передають Патріоти України з посиланням на ЦТС.

В “Татра-Юг” поінформували, що відправлення вагона з України відбулося ще в період новорічних свят. Нагадаємо, що на початку 2017 року “Татра-Юг” виграла тендер на поставку в Олександрію (Єгипет) 15 зчленованих трамваїв. Поставка повинна бути виконана протягом 2,5 років з моменту внесення передоплати єгипетською стороною. Вагони для Єгипту – високопідлогові й мають довжину 22 м.

Спочатку перша поставка планувалася на червень 2018 року. Завод в Дніпрі приступив до виконання замовлення пізно, оскільки єгипетська сторона довго не вносила передоплату. Вироблений для Єгипту трамвай тестували на мережі трамвайних маршрутів у Дніпрі, починаючи з літа минулого року.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...