Хіти тижня. Вбивство українки в Єгипті: Стало відомо, що робила дівчина перед смертю (фото)

Остання активність Марини Іваненко в соцмережах спостерігалася 21 лютого.

Марина Іваненко. Фото: Вконтакте

23 лютого з’явилася інформація, що в єгипетському місті Хургада жорстоко вбили українку у власній квартирі, а згодом стали відомі нові подробиці трагедії, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Обозреватель».

Видання Vetogate розповсюдило інформацію, що убитою виявилася Марина Іваненко, оприлюднивши її знімки. Згодом знайшлися інші її знімки на сторінці «ВКонтакте», підписані тим же ім’ям. Виявилося, що останні знімки дівчина опублікувала на сторінці 18 лютого, а останній раз була в соцмережі 21 числа о 19.30. Згідно геолокації, Іваненко перебувала в Стамбулі.

Інформація про вбивство українки в Хургаді з’явилася 23 лютого, спочатку без імені. Згодом ЗМІ назвали ім’я Марини Іваненко з посиланням на джерела в правоохоронних органах. Зазначалося, що вона проживала в Єгипті уже три роки.

Опублікував: Інна Мартинчук

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...