На НСК "Олімпійському" під час концерту "Океану Ельзи" встановлено новий рекорд

У Києві послухати Святослава Вакарчука зібралися більше 85 тисяч осіб.

Океан Ельзи "зібрав понад 85 тисяч осіб на" Олімпійському ". Фото: Фейсбук.

Київ прийняв естафету виступів групи «Океан Ельзи» з небувалим розмахом. Більше ніж аншлаг - на НСК «Олімпійському», за попередніми даними, послухати Святослава Вакарчука зібралися більше 85 тисяч чоловік. Точні цифри організатори обіцяють сказати пізніше. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Концерт - це частина світового турне на підтримку нового альбому «Океанів». Гастролювати будуть цілих два роки. Частина коштів піде на благодійність. «Океан Ельзи» хоче допомогти українцям отримувати закордонну освіту.

Перед початком цього київського виступу - нагорода за минуле. Два роки тому тут, на «Олімпійському», групу Вакарчука слухали понад 75 тисяч шанувальників. Зафіксований абсолютний рекорд для України.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...