На очах у друзів та повністю оголений: У Києві вкоротив собі життя молодий чоловік (фото, відео)

Трагедія сталася приблизно о 8:00 у четвер на березі Міністерського озера.
Самогубцю швидко витягнули, але він вже був мертвим. Фото: Інформатор.

В Оболонському районі Києва молодий хлопець наклав на себе руки на очах у своїх знайомих, стрибнувши в озеро з крижаною водою. Нині на місці трагедії працюють водолази, які зайняті пошуком тіла молодої людини. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Kyiv Live, передають Патріоти України.

Відомо, що друзі, які стали свідками інциденту, намагалися відговорити хлопця від здійснення суїциду, але той зробив по-своєму. На їхніх очах він стрибнув у воду й потонув. Пізніше з'явилися подробиці інциденту. Трагедія сталася приблизно о 8:00 у четвер на березі Міністерського озера. Померлому було 28 років.

Як розповіли свідки, самогубця був повністю голим. Під час огляду особистих речей, які лежали на березі, були виявлені водійські права. Нині причини, за якими чоловік наклав на себе руки, невідомі.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...