На Одещині п'яний водій авто скоїв наїзд на трьох пенсіонерок, жінки загинули на місці (фото)

Убивцю жінок затримано на місці ДТП та доставлено до відділення поліції. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

Наслідки ДТП. Фото:прес-служба поліції Одеської області

У четвер, 12 жовтня, в селі Виноградівка Болградського району Одеської області в результаті ДТП загинули три жінки. Про це повідомили в обласній поліції, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, автомобіль ВАЗ 2106 не впорався з керуванням та скоїв наїзд на трьох мешканок села 1934, 1940 та 1942 р.н., які сиділи на лавочці біля будинку. У результаті усі три пенсіонерки загинули.

Попередньо встановлено, що 47-рiчний водій перебував за кермом автівки у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано на місці ДТП та доставлено до відділення поліції. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...