На Одещині під час розчищення траси загинув працівник дорожної служби, - ЗМІ

Під час розчищення траси Одеса-Рені від переохолодження загинув чоловік, ще один - отримав обмороження обох рук.

На Одещині під час розчищення траси загинув чоловік. Фото: ”Вікна”.

В Одеській області під час робіт із розчищення засніженої траси Одеса-Рені померла людина. Про це із посиланням на власні джерела пише "Думская", передають Патріоти України.

За даними видання, трагедія сталася біля села Спаське Татарбунарського району. Як зазначається, загиблий мешкав у Ізмаїлі.

Чоловік, який працював у дорожній службі, помер від переохолодження. Наразі тіло загиблого досі перебуває біля села, адже через снігові замети його не можуть доставити в райцентр.

Також повідомляється, що серйозно постраждав і співробітник ДСНС, який отримав обмороження обох рук.

Своєю чергою у ДСНС відзвітували, що станом на 19:00 для забезпечення проїзду та розчищення автодоріг на території України залучено 2505 одиниць техніки та 3502 осіб.

"Підрозділами ДСНС України вивільнено з снігових заметів 1 230 автомобілів (за 8 січня – 260 автомобілів), в яких перебувало 2 984 особи (за 8 січня – 744 особи)", - додали у прес-службі.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...