На Одещині поліція затримала зловмисника, який зґвалтував та вбив 16-річну дівчину (фото, відео)

Мотивом злочину затриманий називав бажання заволодіти мобільним телефоном потерпілої.

Затриманий злочинець. Фото:прес-служба Нацполіції

В Одеській області 37-річний чоловік вбив і зґвалтував 16-річну дівчинку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, інформують Патріоти України.

Відзначається, що в Татарбунарський відділ поліції звернулася жінка, яка заявила - ввечері її 16-річна дочка виїхала в сусіднє село на концерт і ні вночі, ні на наступний день додому не повернулася.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На пошуки дитини був орієнтований весь особовий склад поліції.

Протягом декількох годин поліцейські знайшли тіло зниклої в лісосмузі біля одного з сіл зі слідами насильницької смерті.

При цьому по гарячих слідах було встановлено раніше судимого за скоєння наркозлочинів 37-річного чоловіка, у якого був виявлений мобільний телефон загиблої.

За даними відомства, мотивом злочину зловмисник називав бажання заволодіти мобільним телефоном потерпілої. Також він зізнався, що згвалтував дитину.

Остаточно обставини події встановить слідство. У даний час призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...