На одеському вокзалі з'явилися дуже підлі шахрайки

Будьте пильні! Користувачі соцмереж повідомляють про новий вид "розводу".

Ілюстрація: irelandru.com.

В Одесі поруч з залізничним вокзалом працює група жінок, які розігрують «драми», щоб відвернути увагу і обікрасти перехожих. Про новий вид шахрайства діляться користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України, цитуючи Нескучные новости.

За словами очевидців, «спектаклі» розігрують зловмисниці, щоб вкрасти у небайдужих до чужого горя людей гроші.

Зокрема, Анжела Юр'єва повідомила на своїй сторінці в "Фейсбук" про новий "розвод": «Одесити, а особливо одеситки! Будьте уважні в районі залізничного вокзалу (зі мною це сталося на вул. Л.Шмідта -ріг вул. Пантелеймонівської в магазині).

Огрядна, на вигляд благополучна жінка починає падати на вас, як начебто непритомніє, хапається за серце, притискає вас до стіни, до неї підбігає, як я потім зрозуміла, але пізно, "дочка" - переполох, сльози, крики «мамочка» і т.п.

Ще жінка підходить допомагати, потім дамі стає краще, вони терміново виходять на вулицю. Пригадую, що хотіла купити водичку, яку тримаю в руці (перед цим дістала її з холодильника), збираюся платити, а гаманця в сумці немає.

"Жалісливі" співробітники магазину, кажуть, а може, ви взагалі були без гаманця. Природно, на вулиці вже нікого немає - як сказали перехожі, три жінки поїхали на таксі. Ось такі "розводи" відбуваються в нашому місті. Перший раз в житті вкрали гаманець. Дай Бог, щоб останній».

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...