"На похороны - не скинемся": Російські військові на Донбасі зчинили бунт, - розвідка

Окупанти відмовляються хоронити загиблого полковника за власний кошт.

Ілюстрація: ЖЖ

Російські військові виказали відкрите невдоволення регулярними поборами з боку командування бригади та відмовилися здавати кошти на поховання знищеного полковника ЗС РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

З огляду на втрату мотивації, незадовільне грошове забезпечення та харчування, а також систематичні побори з боку командного складу залишається на низькому рівні морально-психологічний стан в частинах та з’єднаннях російських військ, що знаходяться на Донбасі.

Так, 16 липня військовослужбовці 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які перебувають на передових позиціях, виказали відкрите невдоволення регулярними поборами з боку командування бригади та відмовились віддавати «на представницькі заходи» по 3 тисячі російських рублів щомісяця. «В свою чергу, командування бригади залишило «бунтівний» підрозділ без гарячого харчування та погрожує продовжити термін перебування на передовій», - інформує розвідка.

«15 липня ц.р. військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ відмовились в черговий раз збирати кошти на лікування важкопоранених співслужбовців, бо вважають, що належне лікування поранених – прямий обов’язок командування.

За відмову більшості особового складу бригади зібрати кошти на поховання колишнього командира, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва (знищений 3 липня ц.р. під Харцизьком, похований 7 липня ц.р. без військових почестей на цвинтарі м. Благовєщенськ, Амурської обл.), командування 2 АК на 2 місяці залишило «жадібних карбонаріїв» без грошових надбавок за участь у бойових зіткненнях», - повідомляє ГУР.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...