На Прикарпатті баштовий кран упав на вантажівку з людьми, є загиблі (фото)

За попередніми даними, причиною падіння кранових конструкцій став сильний порив вітру.

Фото:Галицький кореспондентПід Івано-Франківськом в селі Хриплин сильний порив вітру перекинув баштовий кран, який впав на вантажівку, що перевозила людей. Про це повідомляє місцеве видання Галицький кореспондент з посиланням на прес-секретаря управління патрульної поліції міста Миколу Гурака, передають Патріоти України.

У момент падіння крана в кабіні і пасажирській будці, встановленій на вантажівку, перебували дев'ять осіб. При цьому двоє з них загинули на місці події.

Прес-секретар управління патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак повідомив, що НП сталася на території одного із залізничних підприємств області. У той же час, начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Ярослав Лучко заявив, що кран, який впав, досягав у висоту 50 метрів, важив 60 тонн. За попередніми даними, причиною падіння кранових конструкцій став сильний порив вітру.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...