На радість Ахметову та російським окупантам: Україна поновила залізничні перевезення з ОРДЛО

Україна поновила вантажні залізничні перевезення з окупованим Донбасом.

Фото: www.aif.ua

Вантажні залізничні перевезення через лінію розмежування військового конфлікту на Донбасі відновлені з 25 червня 2016 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"З 1 червня до 24 червня діяла конвенція, яка забороняла вантажні перевезення з України на окуповану територію Донецької залізниці. З 25 червня перевезення відновлені", – повідомили в "Укрзалізниці".

Як зазначав раніше в коментарі агентству керівник департаменту дирекції з комерційної діяльності "ДТЕК Енерго" Дмитро Маляр, енергохолдинг ДТЕК очікує відновлення поставок вугілля марки А з окупованих районів Донбасу.

"Спочатку причиною зупинки поставок був страйк залізничників на тому боці - вона припинилася. При цьому в ході бойових дій було пошкоджено залізничну інфраструктуру, зараз вона відновлюється. Але ситуація змінюється щодня, тому складно сказати, коли саме відновиться постачання", – сказав він.

Раніше повідомлялося, що постачання вугілля марки А з окупованих районів Донбасу припинилося від початку червня через зупинку залізничного вантажопотоку на окупованій території.

При цьому в кількох містах окупованої зони були організовані мітинги залізничників, на яких лунали антиукраїнські гасла і одночасно вимоги до українського уряду оплачувати роботу залізниці в окупованих районах Донбасу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...