На Рівненщині загинув майор поліції, допомагаючи потерпілим у ДТП

Коли слідчий зупинився, щоб надати допомогу учасникам ДТП, водій іншого автомобіля не впорався з керуванням та скоїв на поліцейського наїзд.

У четвер, 7 січня, близько 15:30 на автодорозі Київ - Чоп у Рівненській області, надаючи допомогу водіям авто, які злетіли в кювет, загинув майор поліції. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Рівненській області, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Сьогодні близько 15:30 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Зелений Гай під час надання допомоги водіям, авто яких злетіли в кювет, загинув старший слідчий слідчого управління ГУ НП у Рівненській області майор поліції Руслан Мачута", - сказано у повідомленні відомства.

Він зі слідчо-оперативною групою повертався з місця ДТП в селі Крилів. По дорозі вони помітили два автомобілі, які вилетіли в кювет.

Коли слідчий зупинився, щоб надати допомогу, водій автомобіля Volkswagen Caddy, який проїжджав у цей момент, не впорався з керуванням та скоїв на нього наїзд. Від отриманих травм майор поліції помер на місці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...