"На Славкурорті ще не сезон": Главу Донецької ВЦА Жебрівського засікли на відпочинку в ОАЕ

Вартість проживання в готелі One & Only Royal Mirage Dubai складає близько 1000 доларів на добу.
Жебрівський відправився відпочити? Ілюстрація: Єдність.

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський проводить свою відпустку в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і блогер Сергій Іванов, передають Патріоти України.

"А знаєте що. Давайте щиро, від душі порадіємо за голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського, який переживає цей паскудний холодний березень у п'ятизірковому готелі One & Only Royal Mirage Dubai, ОАЕ", - написав він.

За словами Іванова, вартість проживання в готелі складає близько 1000 доларів на добу. "І киньте ваші плебейські забобони - просто на Славкурорті ще не сезон. Гарного відпочинку!" - додав журналіст. Також він розмістив фото, на яких зображена на пляжі людина, схожа на Жебрівського.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...