Хіти тижня. Меркантильне Х*ло вже не вірить у "братню безоплатну допомогу"? Стало відомо, що російський лайнер возив з Москви до Каракасу і навпаки

З літака було вивантажено золото, а потім завантажили контейнери з готівкою.

Мадуро отримав мільярд у обмін на золото. Ілюстрація: Рейтерс.

Російський літак, що прилітав в Каракас і полетів назад, повернувся з мільярдом доларів для диктатора Ніколаса Мадуро. Золотовалютний запас довелося продати. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє «Нова газета», передають Патріоти України.

Відомо, що з двома екіпажами «порожній» літак вилетів до Каракаса 29 січня. Спершу він приземлився в Дубаї (ОАЕ), а потім полетів у венесуельську столицю з посадкою в Марокко і Кабо-Верде. Повідомляється, що той же літак 18-19 січня літав в Каракас, а 21-23 січня повернувся назад.
У Дубаї повітряне судно зустрічали озброєні інкасатори Центрального банку ОАЕ. З літака було вивантажено золото, а завантажили контейнери з готівкою. Видання стверджує, що в цілому Мадуро передано близько 1,2 мільярда доларів США.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...